Проверка на достапност по домен Се започнува со избор на совршен домен...

Ве молиме верифицирајте ја спам контролата во полето кое е предвидено.

TLD (наставка) Мин. период (во години) Регистрирај Трансфер Обнова на домени
com 1 130,000 تومان 130,000 تومان 130,000 تومان
info 1 160,000 تومان 160,000 تومان 160,000 تومان
net 1 200,000 تومان 200,000 تومان 200,000 تومان
org 1 160,000 تومان 160,000 تومان 160,000 تومان
biz 1 160,000 تومان 160,000 تومان 160,000 تومان
us 1 160,000 تومان 160,000 تومان 160,000 تومان
TLD (наставка) Мин. период (во години) Регистрирај Трансфер Обнова на домени
com 1 130,000 تومان 130,000 تومان 130,000 تومان
info 1 160,000 تومان 160,000 تومان 160,000 تومان
net 1 200,000 تومان 200,000 تومان 200,000 تومان
org 1 160,000 تومان 160,000 تومان 160,000 تومان
biz 1 160,000 تومان 160,000 تومان 160,000 تومان
pro 1 180,000 تومان 180,000 تومان 180,000 تومان
TLD (наставка) Мин. период (во години) Регистрирај Трансфер Обнова на домени
us 1 160,000 تومان 160,000 تومان 160,000 تومان
TLD (наставка) Мин. период (во години) Регистрирај Трансфер Обнова на домени
pro 1 180,000 تومان 180,000 تومان 180,000 تومان
TLD (наставка) Мин. период (во години) Регистрирај Трансфер Обнова на домени
pro 1 180,000 تومان 180,000 تومان 180,000 تومان
TLD (наставка) Мин. период (во години) Регистрирај Трансфер Обнова на домени
us 1 160,000 تومان 160,000 تومان 160,000 تومان
TLD (наставка) Мин. период (во години) Регистрирај Трансфер Обнова на домени
ir 1 7,000 تومان 7,000 تومان 7,000 تومان
com 1 130,000 تومان 130,000 تومان 130,000 تومان
info 1 160,000 تومان 160,000 تومان 160,000 تومان
net 1 200,000 تومان 200,000 تومان 200,000 تومان
org 1 160,000 تومان 160,000 تومان 160,000 تومان
biz 1 160,000 تومان 160,000 تومان 160,000 تومان
us 1 160,000 تومان 160,000 تومان 160,000 تومان
pro 1 180,000 تومان 180,000 تومان 180,000 تومان